Az Ágymester Manufaktúra vezetői kiemelten fontosnak tartják a vevők felé nyújtott szolgáltatásokat. Próbára tehetően rugalmasnak gondoljuk magunkat, valamint nyitottnak arra is, hogy ha új szolgáltatási igényt vártok el tőlünk, akkor kérünk benneteket, hogy azt jelezzétek felénk írásban, e-mailen!

 

Szolgáltatásaink: házhoz szállítás, összeszerelés, egyedi pác és egyéb felületkezelő anyagok elkészítése.

Házhoz szállítás:

Az Ágymester Manufaktúra igény szerint házhoz szállítja neked a megrendelt ágykeretedet, matracodat. Határainkon innen, de örömmel azon túl is: Felvidékre, Partiumba, Délvidékre, Burgenlandba. A távolabbi pontok esetén is találunk megoldást.

A házhoz szállítás díja 8000 és 20000 Ft között változik, attól függően, hogy hová kell szállítanunk, illetve minden esetben igyekszünk gyűjtőfuvarokat szervezni egy irányba, ez is csökkentheti a szállítás költségeit. A házhoz szállítás díja magában foglalja az ágy összeszerelését is.

A szállítás előtt mindenképpen egyeztetünk időpontot és igyekszünk maximálisan rugalmasak lenni, a vevőink igényeinek megfelelően szállítani. A szállítás napján a kiszállítást végző kolléga telefonon elérhető (+36-70/447-76-80), rá lehet telefonálni, hogy éppen merre jár, ez nektek is segítséget jelenthet.

Matracok, lepedők és matracvédők vásárlása esetén postázásra is van lehetőség,az ország egész területére, ez a csomagolási költséggel együtt 3900 Ft-ba kerül.

 

 

 

Összeszerelés

Csak akkor nem szereljük össze az ágykereteteket, ha kifejezetten kéritek. Mert a mi házhoz szállításunk nem azt jelenti, hogy négy – öt csomagot leteszünk a küszöbödre, hanem azt, hogy össze is szereljük az ágykeretet. Ez általában fél – egy órát vesz igénybe, a helyszín körülményeitől függően. A leggyakrabban ezt a munkát egy kollégánk végzi, a munkáját jelentősen tudjátok könnyíteni, ha egy kicsit segítetek a szerelésben: egy-egy szerszámot a kezébe adtok és hasonló emberi gesztusok, előre is köszönjük!

Egyedi felületkezelő anyagok elkészítése

Amikor valaki egyedi színű ágykeretet rendel, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy-egy szín elkészítésével, kikeverésével fél-egy órát eltöltünk. Ezért az egyedi színek elkészítéséért 1000 forint felárat szoktunk elkérni. Reméljük, hogy ti is reálisnak tartjátok ezt az összeget!

 

 

 

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés